Menu

Sæsonen slutter for u15-2 med en sejr ved Final 4, række 4.

image
19. juni 2017 kl. 13:53
Søndag d. 26. marts var sidste spillerunde i vinterturneringen. Resultatet af turneringen var 0 sejre, 0 uafgjorte og 8 tabte kampe.

Igår d. 18. juni vandt vi final 4. Resultaterne inden stævnet var 6 sejre, 0 uafgjorte og en tabt kamp.

Det er svært at sætte ord på den udvikling holdet har gennemgået denne sæson, men den er tydelig at se på resultatet. Hvor det tidligere har været stolpe ud, har det i denne sæson været stolpe ind. Flere af vores kampe har vi dummet os ved at komme hurtigt bagud, men heldet og det hårde arbejde gjorde at vi alligevel fik sejren i de sidste minutter.

Stor cadeau til de spillere som har været med til at vende udviklingen med hårdt arbejde til træning og kamp. Trænerteamet håber vi kan fortsætte denne udvikling når vi i næste sæson skal forsøge at spille række 3. Til historien skal det også nævnes at der er brugt hele 24 forskellige spillere, hvilket også tyder på at vi er en årgang med masser af dygtige fodboldspillere.

Til gårdagens Final 4 stævne havde vi følgende med:
Julius, Kalko, William, Emil, Gustav Wegener, Gustav Lauritsen, Julie, Merino, Omid, Mads Christian, Albert, Sander, Mohammed, Luka, Post og Mathias. Af disse spillere er hele 9 årgang 2003.

En ting der er kendetegnet vores kampe: "vi spiller altid for at tilskuerne får en underholdende kamp", hvilket Final 4 stævnet ikke var undtagelse af. Kampene var 2x 35 min.

Første kamp er mod Ørslev.
Vi starter kampen godt og allerede i første angreb har Julie et skud på indersiden af stolpen. Vi sidder på meget af spillet de første 20 min. Efter en målmandsfejl kommer vi foran på mål af Merino direkte på hjørne. Kort tid efter udnyttet vi usikkerheden i forsvaret hvor Mohammed scorer efter et flot chipskud, 2-0. Inden pausen scorer Merino direkte på frispark 3-0. Modstanderen scorer et enkelt mål inden pausen.
2. halvleg har vi mulighederne til at score flere gange, men ind vil bolden desværre ikke. Modstanderen kommer op på 3-2. Midtvejs i 2. halvleg spiller Julie flot Gustav fri i dybden og sparker sikkert bolden ind bag keeperen til 4-2. Med ca. 10 min igen, får Ørslev en hovedskade, og vi forsøger at spille fair play. Da bolden skal sparkes ud over sidelinjen, rammes dommeren i ryggen og bolden ender for fødderne af en Ørslev spiller som sparker bolden ind bag Julius. Dette gør at modstanderen igen begynder at tro på chancen for finalen. De lykkes dem efterfølgende at score til 4-4. Det betyder direkte straffespark.

Føglende sparkede:
Mads Christian, Merino, Mathias, Sander og Julie.

Sejr på 4-3 i straffespark.

Finalen skulle spilles mod Hvidebæk.

Kampen starter igen godt, hvor vi hurtigt kommer foran på endnu et mål af Gustav. Efter ca. 25 min. opsnapper Hvidebæk dog en fejl i vores forsvar, som giver dem målet til 1-1, hvilket også bliver pauseresultatet.
2. halvleg er lige startet da Hvidebæk scorer til 2-1. Vi kæmper længe for at komme ind i kampen igen, da Hvidebæk har overtaget efter de kom foran. Da vi er kommet med i kampen igen, og vi begynder at komme til chancer, får Julie muligheden for at skyde på mål. Normalt ville Julie kigge efter en medspiller i sådan en situation, i stedet vælger Julie at score sæsonens første mål - findes der et bedre tidspunkt? Vi ender i endnu en straffesparkskonkurrence.