2002. U17. Lundtofte - Måløv

image
16. september 2018 kl. 20:21

Lundtofte U17 skulle lørdag formiddag op mod ubesejrede Måløv

Det blev da også en tæt og intensiv kamp med mange chancer. Måløv startede bedst, men Lundtofte fik kæmpet sig godt ind i kampen.

Efter et par chancer til begge hold - størst til Måløv som Aksel dog tog sig sikkert af med stærke redninger fik Lundtofte på en super omstilling bragt sig foran. Aksel spillede hurtigt H, der spillede på tværs til Magnus. Han fintede en modstander udad og tog samtidig et træk ind i banen og bankede bolden i nettaget med et drøn. 1-0 Lundtofte der holdt til pause.

I 2. Halvleg styrede Lundtofte mere og mere af kampen, men Måløv var stadig farlige og fik et par store chancer

Igen måtte Aksel i aktion og vise formatet. En virkelig stor præstation i målet, der holdt føringen til Lundtofte.

På en lang bold fra Harris får Alexander frit løb og banker bolden sikkert i kassen.

Stille og roligt får Lundtofte sat sig helt på kampen og på en tværaflevering fra Merino tæmmer Daniel bolden og sparker den sikkert ind til slutresultatet 3-0.

Umiddelbart en sikker sejr men det var en tæt kamp og en stor præstation af hele holdet. Dog med en sikker Man of the match i Målmand Aksel der var en sikker og ekstremt velspillende sidste skanse. Mange klasseredninger - den stil ser vi gerne fortsat.