U17 vandt igen

image
10. maj 2018 kl. 10:39

Onsdag aften blev Helsingør besejret og det fantastiske forårsvejr bliver bare ved og gør opvisningsbanen endnu smukkere.

En 1. halvleg som starter i højt tempo specielt fra modstanderens side, men et stensikkert Lundtofte forsvar giver dem ikke muligheder for at score. Lundtofte overtager kampen og spiller sig frem til et utal af chancer hvor flere af dem er mindst 100%, men ind ville bolden ikke, dels pga. modsatanderens storspillende målmand og dels pga. mildest talt manglende skarphed i afslutningerne – pausefløjt 0-0.

En 2. halvleg som fortsætter som den 1. sluttede, men så endelig efter endnu flere chancer til Lundtofte får Mikkel den i nettet – sådan 1-0. Resten af kampen fortsætter og der blev i kampen talt mindst 19 Lundtofte afslutninger inden for rammen – kampen ender med en alt for lille 1-0 sejr, men endnu 3 point kan sættes ind på kontoen.

Kampprogrammet er tæt for tiden og næste kamp er på lørdag ude mod Frem Hellebæk, hvor det forventes at alle er 100% klar.