U17 delte med VSB

image
24. april 2018 kl. 20:52

U-17 med uafgjort mod VSB

Efter 5 sejre på stribe stod det søndag på solskin og lokalopgør mod Virum-Sorgenfri BK. I de første to kampe i forårssæsonen har det været en start med utrolig mange chancer til scoring i den 1. halvleg og denne kamp var ikke en undtagelse. En 1. halvleg hvor der også var super godt kombinationsspil og en bagkæde der spillede bolden meget fint rundt. Mange super gode ting og i dagens kamp specielt med mere brug af wingbacks i angrebene der udførte flere hurtige raids op af sidelinjen som var med til at give mere bredde, angrebene med bid med endnu flere chancer og spilmuligheder. Så en 1. halvleg hvor Lundtofte var absolut spildominerende og med mega-mange chancer og så scoring på en enkelt af Magnus efter indlæg fra William til pausestilling 1-0.

I 2. halvleg pressede Virum meget mere på og stod højt på banen, hvilket også gav mulighed for et par omstillinger den anden vej. Men Virum får desværre bolden i nettet til 1-1. I resten af kampen var der chancer til begge hold med de fleste til Lundtofte, men desværre uden at der kom en afgørende scoring ud af det. Så et enkelt point på kontoen og 7 point efter tre kampe med en delt 1. plads med Farum BK i tabellen – og næste kamp på lørdag d. 28. april er der så Farum på menuen.