U-17 sejr og sol på opvisningen

image
08. maj 2018 kl. 21:05

Søndag middag endnu engang i strålende solskin blev Hillerød besejret med 5-2.

En 1. halvleg som starter lidt tøvende selvom alle var overvældet, opsatte og super glade over at skulle spille den første kamp i rigtig lang tid på opvisningsbanen. Det var dog modstanderen som kom bedst fra start med scoring til 0-1, men Lundtofte kom godt igen og fik den på 2-1 inden halvleg. Det var meget varmt og dommeren havde meget betænksomt indskudt drikkepause hver. 20. minut. Lundtofte var absolut spildominerende, men alligevel udlignede modstanderen til 2-2. Resten af kampen stod der dog Lundtofte på kampen med mere spil over kanten og farlige indlæg fra fløjen. Lundtofte vinder fortjent 5-2 med chancer til mindst det dobbelte og tæt på det tredobbelte hvis bolden nær straffesparksfeltet i flere tilfælde var blevet afleveret til helt fri medspiller :o)

Halvejs i forårsturneringen indtages 1. pladsen i Række 1 med 3 point ned til nr. 2 – næste kamp allerede på onsdag d. 9. maj på hjemmebane mod Helsingør.