Menu

Superveteranerne. Skodsborg mod Lundtofte torsdag d. 30/8-2019

image
30. august 2019 kl. 14:30

Vi kommer ikke udenom det, selvom man taber skal der jo også skrives referat, det er jo netop i sådanne situationer, man lærer allermest, måske ikke lige super-veteran-spiller. Sidste uge tabte vi 8-3, dvs. at der gik 8 mål ind på mig, og så er det sgu svært at huske dem alle sammen, dog husker jeg at Per scorede en masse af vores. Samt at 5-10 min. inde i 2.halvleg stod den 2-2, plus at aldrig har der været så mange tilskuere.

Forrige kamp vandt vi mod Hareskoven 4-2, og der var jeg kun skyld i det ene, af deres mål, bolden rullede under min kejtede fod, men vi kom igen og spillede en rigtig god kamp.

I går var vi så på Rudegårds stadion, pragtfuldt anlæg, sø og enormt flot springvand, vi fik omklædningsrum 4 for os selv, var ude på center-stadion og varme om hele 20 minutter før tid, så ingen undskyldning der. Vi havde lidt bange anelser, Skodsborg er nedrykker fra elite divisionen, men heldigvis spillede vi en god kamp, med en masse gode takter og flere af spillerne nåede deres top-niveau. At vi så ikke havde ligeså mange chancer som dem og de scorede et enkelt i hver halvleg, ja det må vi så erkende. Men stor ros til samtlige, Henning, Finn, Morten, Flemming, Claus, Sonny, Jacob, Per, Olsen og undertegnede. Stærk robust og som Jan indledte på optakten i spillertunnellen, at vi nok skulle fokusere på de defensive pligter, som jeg syntes alle virkelig var gode til. Jacob kommer vi jo aldrig udenom mht. løbepensum, Sonny forhindrede dem i at få en kæmpe chance, desværre med det resultat at Sonny blev væltet omkuld, og måtte lade sig udskiftet meget meget humpende. Morten var tæt på dem, samt forhindrede dem i at komme på skudhold. Claus med sine gevaldige ryk plus afdribling af modstander, men i dag lå afleveringerne lige 20 cm. for langt fra medspillerne. Henning, Finn og Flemming deltog mest i forsvaret, men nogle gange sneg de sig frem og Finn havde endda også afslutning tæt på mål. Per & Olsen havde nok ikke de bedste betingelser på sådan en dag hvor vi ikke var spilstyrende, men det bliver vi på mandag mod Bytoften kl. 18.45 på hjemmebane. Hvor vi glæder os til at Sune, Kåre, Artur med mange flere kommer og forstærker holdet.