Menu

Superveteranerne åbnede med en sejr

17. august 2017 kl. 06:46

Efterårssæson 2017 Superveteraner starter op ude mod Gladsaxe Hero

Så er turneringen i gang, holdet i dag består af Jørgen Olsen, Anders Pedersen, Kåre & Sune Fugleholm, Flemming Pedersen, Jan Wehlast, Claus Holmvang, Tue Hansen, Peter Thrige & Finn Thygesen. Da vi nu spiller 8 mands bold starter de 8 førstnævnte inde på banen. Børge over firs år var en dejlig tilskuer at have med og undertegnede refererede, om det var 88 månedsdagen for 2 dage siden eller vrid i knæet, må vi se når næste kamp spilles.

Gladsaxe Hero er altid en hård nyser, især deres kommentarer, men solen skinnede og græsset var dejligt lang. De tyrer bolden mod Olsen som har taget kassen og i fravær af Per (den 60 årige), ja så er Olsen dagens alderspræsident. Men vi gengælder med at tyre bolden ind på deres målmand på en contra. Claus spiller Tue, retur catjing, troede at vi allerede ville føre, men den er simpelthen for hård.

Det er nu gået 8 meget lange minutter, Jan som har taget et utal af rush op ad banen, lader sig selv udskifte, Peter kommer på banen, og samarbejdet med Anders er upåklageligt, næsten. Gladsaxe er semi farlige på hovedstød, de skyder fra distancen, godt at det var lige på Olsen da han bliver blændet af solen. Sløv aflevering, men græsset er langt. Vi får hjørne, som giver indkast hvorefter Claus flugter bolden til indkast. 8 minutter tilbage Flemming ud og Finn viser holdånden og går ind og tager back-pladsen. Feber redning af Olsen oppe i det yderste hjørne kaster Olsen sig med samtlige kilo i næsten Schmichel stil, argh okey det var en helt almindelig redning. De har flere ufarlige hovedstød og vi er stærke på kontraerne, wow skud på stolpen, genial kombination fra Finn et to og vi er hurtigt i angreb, som giver os en KÆMPE chance, men 0-0 de spiller bolden meget rundt og er ganske ufarlige, vi tager den engang imellem og er særdeles farlige.

Pause, info, pas på græsset er langt, bliv nu tilbage og dæk, lad dem der har luften løbe, og til sidst lad bolden gøre arbejdet, men det var der vist ingen der hørte.

2. periode starter, der er gået ti sekunder og Tue har en fantastisk afslutning. Endnu en flugter fra Claus, denne gang fik de indkast. Vi har hjørne som Sune tager, fantastisk overblik rammer han Tue, der dribler og sætter den i kassen.

0-1 der er gået 32 minutter, dvs. 2 minutter efter pep-talken i halvlegen, bolden gjorde arbejdet.

Så er vi tilbage til endnu en Claus flugter, som dog giver indkast i modsatte side. Så nu dribler Claus og skyder på mål, tæt på. Pludselig ud af det blå Gladsaxe skyder og Olsen laver en feber-redning. Vi misser en opdækning i feltet og desværre scorer de.

1-1 der er spillet 35 minutter kort efter vi tager Tue ud og Finn kommer i front hans favorit position, og med det samme han får bolden bliver der resolut afsluttet, riposten får Claus der afslutter på mål. Spillet bølger, Claus spiller Sune fri han skyder/snyder/finter MÅL

1-2 46 minutter spiller

Flemming sparker hjørne, Flemming indlæg, ja så kom der vist også et lob. Frispark, vi får målspark, Claus rammer stolpen, tiden er udløbet, men vi har haft en del spilstop. YES vi vinder

Da Børge jo ikke kender Olsen, går dagens fidus til Jørgen Olsen.