Menu

Senior. 9 kampe uden nederlag.

image
03. november 2018 kl. 18:11

1 senior sluttede efteråret med udekamp mod Hellebæk, som vi altid har det svært mod. Denne lørdag eftermiddag blev ingen undtagelse. På en godt opkørt og blød bane, spillede vi ikke vores bedste kamp i efteråret. Vi kommer foran 1-0 på mål af Jakob, som på egen hånd snupper bolden fra modstander og scorer. Derefter var der optræk til flere mål, men i stedet for scorer Hellebæk 2 gange efter dumme beslutninger og misforståelser fra vores side. Vi får udlignet til 2-2 ved Grøndahl med 5 min. til pause, men endnu gang, så mangler der koncentration efter dødbold og Hellebæk scorer til 3-2 i de sidste sekunder af 1 halvleg.

I pausen bliver vi enige om, at løfte niveauet i 2 halvleg, men trods stort overtag i spillet, så udeblev målchancerne. Hellebæk var sjældne gæster foran vores mål, men på trods det er de meget tæt på, at lukke kampen med scoring til 4-2, men Andy Møller redder på stegen. De sidste 10 min. blev et langt pres mod Hellebæks mål og på et af de allersidste hjørnespark i kampen får Andy Møller sendt bolden over stregen med lidt hjælp fra Hellebæks Keeper. 3-3 og vi kunne slutte 2018 med 9 kampe uden nederlag.

Så holder vi pause indtil 28 januar 2019, men der er lidt frivillig træning hver mandag kl.19.30-21.00, for alle gamle, som nye spillere, samt vi afholder five-a-side 24/11 kl.12.00.