Menu

Senior 4 – med fjerde sejr på stribe

image
20. oktober 2019 kl. 17:03

Eftermiddag i  dejligt efterårssolskinsvejr vinder senior 4 i Gladsaxe over IF Bytoften med 5-1 😊⚽👍.

Her i efterårsferien er det et lidt sammenbragt senior 4 hold, men de fleste af de 12 spillere er ”gamle” 01’ere med udlån af et par spillere fra det nuværende U-19 hold. Der er ”ny” mand på mål da Hannibal må trække i målmandstrøjen pga. en baglårsskade og derfor ikke kan spille i marken ej heller følge op på sidste uges hattrick ⚽⚽⚽😊

Ulrik styrer slagets gang, da AG selv er i kamp på senior 2 holdet ude mod Frem Hellebæk. Der bliver gået pænt til den i kampen med en dommer der tillader til grænsen og lidt mere. Men Lundtofte er klart det bedste hold med teknisk gode spillere og en midtbane der til tider sprudler med gode kombinationer. Det bliver til tre scoringer i den første halvleg og yderligere to i 2. halvleg - bl.a. dobbelt-scoring af Many samt et par flotte mål af Andreas og Emil. En god sejr til efterårsferien og en fjerdeplads i tabellen.