Menu

Senior 2 vinder sikkert over Brede IF’s førstehold i lokalderby

image
17. februar 2019 kl. 22:16

Søndag bød på første træningskamp for HS2, da Brede IF’s førstehold var modstanderen en lun eftermiddag i februar. Lokalopgøret var for Lundtofte den første træningskamp med den nye træner Erik i spidsen og det skulle vise sig at blive en god uofficiel debut for HS2.

Tæt første halvleg med mange dueller
De to hold mødte hinanden i Serie 2 dette efterår i en kamp der endte 2-2, hvor Brede i bedste Mourinho-stil pakkede sig og spillede på lange bolde og fysiske dueller. Dette kampbillede var delvist ændret, da mandskabet fra plejeholds-bydelen forsøgte at presse højt på banen og gøre det vanskeligere for Lundtofte at spille bolden op fra bagkæden. De første 30 minutter af halvlegen var meget taktisk præget og med mange dueller midt på banen. Brede var som vi kender dem, farlige på dødbolde og Lundtofte havde nogle løse chancer efter pasningskombinationer. Lundtofte formåede at omsætte en løs bold til en 1-0 føring, efter godt presspil af Mikkel Møller endte kuglen for fødderne af Oscar Bent som med en kølig inderside lagde bolden i mål, uden chance fra keeper-legenden Jens Greve.
Sidste del af halvlegen satte Lundtofte sig tungt på og fik spillet Brede holdet trætte, hvilket resulterede i flere gode angreb med flotte kombinationer.

Lundtofte udspiller Brede og sikre derby-sejr i anden halvleg
Anden halvleg startede med et Brede hjørnespark, som de i første minut af halvlegen fik omsat til et mål, 1-1. De resterende 44 minutter at anden halvleg havde Brede ingenting på Lundtoftes banehalvdel og var måske af træthed. Frederik Olsson var kommet på banen i anden halvleg, hvilket skulle vise sig at blive en eftermiddag for den farlige angriber. Olsson kvitterede med to meget flotte mål og Mikkel Møller fik revanche for hans brændte 100% chance med et mål til kampens resultat 4-1.

Flot spillet kamp fra Lundtoftes side og mange ting der lykkedes. Ingen bedre måde at starte pre-season på, end en flot derby-sejr!