Senior 2: Stadig ubesejret og slår topholdet

image
15. oktober 2018 kl. 22:04
Successen fortsætter for klubbens andethold, der er inde i et flot 2018.

Efter et solidt forår med kun et enkelt nederlag, har HS2 i den nye sæson lagt sig solidt i toppen af Serie 3, hvor den ubesejrede stime fortsatte lørdag eftermiddag ude imod det andet tophold Birkerød.

Inden dagens kamp kom Lundtofte med 6 sejre og 2 uafgjorte i bagagen til en sand topkamp, en solrig efterårsdag på Birkerød Stadion. Første halvleg var stærkt præget af spilstop konstant og misbrugte chancer i begge ender. Til trods for dette bragte Lundtoftes kreatør Morten Andersen, holdet i front 1-0 på et flot langskud, samt fik sig en gul billet lige før pausen.

Anden halvleg kom holdet fra Ravnholm bedre igang og fik skabt et par gode chancer, hvor det lykkedes den tidligere topscorer Per Nybo at få sendt bolden i mål på en friløber, via både målmanden og begge stolper, 2-0 Lundtofte. Birkerød reducerede efter 61' minuttersspil til 2-1 på et hjørnespark, efter tvivlsom opdækning. Til trods for presset fra Birkerød, var det Lundtofte som fik scoret det sidste mål i kampen. Morten Andersen var igen på spil i feltet hvor han efter nogle driblinger lagde bolden ind til Mikkel Møller, som endte en mindre målkrise ved at sikre de 3 point hjem til det nordlige Lyngby.

Nu ligger holdet på en flot 2. plads i Serie 3, ubesejret og med hele 5 point ned til lokalrivalerne fra Brede IF's førstehold. Arbejdet frem imod vinterpausen skal gøres færdigt, hvor vi møder to hold fra den nedre halvdel.