Menu

Senior 1. En god fight kunne have givet point.

28. oktober 2017 kl. 19:15

Ude mod Allerød og bund mod top i en voldsom blæst på langs af banen. På forhånd og på dagen en svær opgave. Men da først kampen kom i gang virkede det meget lige. Lundtofte lod Allerød have bolden meget og stoppede stort set alt 5-8 meter uden for feltet. Lundtoftes defensiv virkede meget solid, og selv om Allerød havde bolden mest i første halvleg, så var Lundtofte farlige på kontrastød. Allerede i starten af kampen var Lundtofte lige ved, men angrebet stoppet med en nødbremse. Frispark til Lundtofte men ingen kort til Allerød - hmm. Sort uheld.

Efter 20 minutter sprang bolden som i en flippermaskine mellem et par Allerødspillere, og via ryggen på den ene gik bolden i mål. Øv. Heldigvis holdt Lundtofte fokus og mindre end 10 minutter senere lykkedes et kontraløb, hvor Thyge havde sidste fod på til udligning 1-1.

Næste kampafgørende situation kom efter 37 minutter i første halvleg, da Lukas fik rødt kort for en farlig tackling. Det blev en lidt mere fokuseret defensiv, Lundtofte præsenterede for publikum efter pausen, hvor holdet nu havde vinden i ryggen. Allerød havde stadig bolden mest, men Lundtoftes defensiv var stærk, og holdet fightede på fornemmeste vis med masser af konsekvente tacklinger. Midtvejs i anden halvleg fik AP Lundtoftes bedste mulighed, da han blev spillet perfekt i dybden og "bare" skulle passere Allerøds målmand. Desværre manglede afslutningen lige den sidste skarphed og kvalitet.

Ludtofte modstod med flot fight Allerøds pres i anden halvleg, og frustrationerne hos Allerøds spillere kunne høres helt op på tilskuerpladserne. Med kun 10 minutter tilbage fik Kjær gult kort, så nu var Lundtofte nede med 2 mand. Der gik dog kort tid, inden også Allerød fik et gult kort. 9 mod 10 er ikke umuligt, og Lundtofte troede stadig på at kunne stjæle de 3 point. Med bare 3 minutter tilbage gik det galt, Allerød fik scoret efter en manglende opdækning midt i feltet og bare 1½ minut senere øgede Allerød til 3-1 efter en friløber. Lundtoftes fight og taktisk disciplinerede indstilling i en svær udekamp havde fortjent et point, men desværre havde Allerød det nødvendige held i dag.

I de allersidste sekunder fik ”Mini” rødt for en eftertackling, der lignede et groft benspænd. Ufarligt og ren frustration, men dommeren mente, det var til direkte rødt. De altid blå Lundtofte tilhængere diskuterede indbyrdes den mærkelige linie dommeren havde valgt til dagens kamp. Nødbremse på kanten af eget felt – frikendelse af Allerød. Eftertackling i modsat ende – rødt kort til Lundtofte. Ikke kampafgørende, men helt klart i kategorien sort uheld.

I det hele taget må man konstatere, at mange af efterårets kampe har været præget af stolpe ud og sort uheld, og at placeringen under stregen ikke er fortjent.