En tur i maskinen - HS3 går på vinterpause med 3 points i bogen.

image
KK
12. november 2018 kl. 13:34
Den varmeste sommer i mere end 100 år virkede pludselig langt væk, da HS3 sled sig til en sejr på udebane hos B.82 Virum i en kold, blæsende og regnfuld affære.

HS3 fik den bedst tænkelig start på kampen, med højt pres erobrer HS3 bolden på B.82s banehalvdel og med hurtige kombinationer modtager Frederik Olsson bolden, og med flot overblik finder han en fuldstændig fri Gustav Sparre, som havde sneget sig uset ind i målfeltet, også stod den 0-1 til Lundtofte efter bare 3 minutter.

Da B.82 efterfølgende giver bolden op, starter Morten Vandborg endnu et højtpres, som næsten giver pote, desværre træder Vandborg forkert og laver et vrid i knæet, hvorfor han desværre måtte udgå alt for tidligt i kampen – Vi håber ikke, det er alvorligt!

B.82 lagde et højt pres på Lundtofte ved kontinuerligt at pumpe lange bolde ned mod baglinjen, hvilket resulteret i at HS3 aldrig fik spillet i gang. Det tegnede til endnu en kamp, hvor HS3 skulle kæmpe med næb og klør. Heldigvis for HS3 havde vores stærke og efterhånden faste midterforsvar, Rasmus Peter Jensen, hældt benzin på krigsmaskinen. Dette resulteret bl.a. i, at B.82s mange forsøg blev afværget ved sidste skanse med en reminder om, ikke at komme igen her. En af afværgelserne resulterer i at Lundtoftes assist konge Jonas Christensen fra forsvaret sender ’Nic-mange-mål’ (Nicolai Riis Ladefoged) i fuld firspring afsted mod hjørnet. Nicolai får enemand B.82s 4-mands forsvar til, at ligne en flok statister og sender bolden flot op i krogen efter en energisk fight, og dermed går han på vinterpause med 8 mål for HS3.

B.82 fortsætter det høje pres og reducerer fortjent til 1-2, hvor vi desværre ikke får fuldt situationen til dørs. Vi formår, at holde stilling til pausen, som i høj grad var tiltrængt efter en første halvleg, hvor vi på ingen måde spiller en god omgang fodbold.

Vi kommer godt ud til anden halvleg, og begynder at spille det fodbold vi er gode til. Begge hold kommer til store chancer. Banen gør det svært for Nicolai i flere situationer at gøre de onde ved B.82. Nikolai Klokholm vikarieret i målet og gjorte dermed comeback på grønsværen efter en lang skadespause. Flere gode redninger bl.a. en på stregen og en legendarisk fodparade på en friløber resulteret i, at HS3 stadig var i front.

Med 15 min igen, sker det utænkelige. B.82 får en friløber og alle har nok tænkt, at heldet var sluppet op for HS3, men ’Hov’ hvad var det?… I en lynspurt, hvor de fleste lige når, at skimter et knæbind kommer Anders Hovgaard pludselig glidende i en fantom tackling, hvis timing var fænomenal.

Nok skal være nok og med 7 min igen stiger Frederik Olsson til vejrs på et super indlæg af Gustav Sparre også er kampen lukket og slukket med en sejr på 1-3 til Lundtoftes HS3, der kan overvintre på en fin 5.plads.

Det blev også Anders Hovgaards sidste kamp som spillende træner for HS3. Der skal lyde en STOR TAK til Hovgaard for hans store arbejde for klubben og for HS3. Det er selvfølgelig ikke et endeligt farvel Hovgaard, men blot et på gensyn til ham og hans knæbind. Vi ses J !