Menu

De voksne fylder 1 år

image
12. august 2017 kl. 18:11

For præcis 1 år siden mødtes en gruppe "gamle drenge" til den første gang træning under ledelse af manager Finn Thygesen. Initiativet var fra starten en kæmpe succes, og siden har der uden undtagelse været træning hver lørdag. Mon ikke, at der efterhånden har været op mod 40-45 forskellige ansigter forbi? Der er plads til alle uanset, om man i sin ungdom har spillet på førsteholdet i Køge, AB eller Lundtofte eller bare har været en fodboldglad dreng fra Torsted, AIF eller Nr. Nebel. Det er lysten til at røre sig, der driver værket og så selvfølgelig legen med bolden.

I foråret blev den ugentlige træning fordoblet, da holdet nu også træner hver onsdag. Der er altså ikke længere nogen undskyldning for ikke at kigge forbi og snøre støvlerne mindst én gang om ugen.

Selv om der stadig er mange af de faste deltagere, som er på ferie, så var der alligevel fint fremmøde til dagens træning, hvor der efterfølgende selvfølgelig var kagemand passende pyntet med glasur, marcipan og slik. Som Morten bemærkede: Fodbold og så en morgenmad bestående af 1 øl og 2 stykker kagemand. Det bliver ikke bedre!

Forza Lundtofte

Luk