Tim M
18. oktober 2018 kl. 08:57
1 Senior har spillet 3 kampe siden den dramatiske kamp mod VB 1968.

Ugen efter vores kamp på kunstgræsbanen i Gladsaxe var vi tilbage i Gladsaxe og spillede på Stadionbanen mod Gladsaxe-Hero.
Kampen endte 2-2 efter vi havde ført 2 gange på mål af Jakob, men Gladsaxe-Hero udlignende langt inden i overtiden. Lidt ærgerligt pointtab, men måske et meget
retfærdigt resultat på dagen.

Næste kamp var hjemme mod Avarta´s unge hold, som blev sendt hjem med et nederlag på 5-1 efter 4 mål af Thyge og 1 mål af Stau.

I lørdags skulle vi så en tur til Hørsholm.
En kamp, som vi gerne skulle vinde for, at forblive i topstriden. Kampen startede tungt og sløvt fra vores side i efterårs-varmen.
Hørsholm tilspillede sig et utal af friløbere og målchancer i 1 halvleg og hvis ikke Andy i målet havde disket op med den ene store redning efter den anden kunne vi sagtens have gået til pause bagud med 3-4 mål, men stillingen forblev 0-0.
I pausen fik holdet talt ud om indsatsen i 1 halvleg, og med ny tro på tingene startede 2 halvleg. Efter 5 min. scorede Thyge på hovedstød efter et godt indlæg fra Sylle.
Det var lidt af en mavepuster for Hørsholm, som havde siddet på det hele i 1 halvleg. Derefter har vi et par mega-chancer til Ejler og Stau, som burde have givet en 2 måls
føring.
Vi prøver og forsvare vores føring hjem, men diverse dumme boldtab og forkerte beslutninger gjorde, at Hørsholm fik flere store chancer, som Andy måtte redde.
Efter ca. 80 min og et hjørnespark og lidt tilfældigt spil i vores felt bliver der dømt straffespark til hjemmeholdet.
Det scorede de sikkert på! 1-1.
Så var det, at vores indskiftede spillere steppe op mod et efterhånden noget træt hjemmehold.
Hertz spiller bande med sig selv og modstanderne omkring Hørsholms felt og bliver fri med målmanden, som han scorer sikkert på.
Vild jubel og 5 min. tilbage af kampen.
Hørsholm prøver og sætte de sidste kræfter ind på et come back, men i stedet for, så udnytter vi en kontra til at lukke kampen med 3-1 scoring af Stau på godt oplæg af Seb.

Næste kamp er på lørdag kl.13.00 i Lundtofte, hvor vi møder LSF i topkamp.

Så mød op og støt drengene i årets sidste hjemmekamp.