Menu

Kampgejst 1. maj - nu træner damerne også om onsdagen!

image
04. maj 2019 kl. 09:17

Damerne har indført træning onsdag kl. 19.30-21, som supplement til træningen om lørdagen kl. 10-11.30.

Onsdag d. 1. maj var første hverdagstræning. Vejret var råt, men fremmødet godt. 16 damer - meget snakkende damer - mødte op og løb knap 5 km iflg et klogt ur. De sidste 3 km fik vi i benene, da vi flyttede fra den lille græsbane til den store kunstbane den sidste halve time. Kampen blev fløjtet af, da orange hold ikke længere var i stand til at løbe hjem og forsvare, men blot så til fra sorts banehalvdel, da DelcoLyn satte et ubarmhjertigt contra-solo-løb ind og hamrede bolden mod - heldigvis - ydersiden af stolpen. Og ja, kommentatoren er farvet af sit tilhørsfoldhold på orange hold ...

Så udstrækningen var bestemt nødvendig, da vi totalt udmattede gjorde status over dagens træning. Onsdag bliver, kæmpe succes, lørdag er til overvejelse. Så hvis du gerne vil træne lørdag, er det bare om at møde op og vise det! 

Dagens detalje: Indkastet
Der blev demonstreret en ny interessant form for indkast, som fuldstændigt overrasker modspillerne, og faktisk også ens medspillere, og som da det skete for 3. gang fik spillet helt opløst af grin. Indkastet som tyre-bold: Man sigter på sin medspiller, gerne i hovedhøjde, og tyrer så bolden af sted. Fodbold som kaos-spil - mesterligt!

 

/Hanne